Välkommen till Klimatpaktskonferensen 8 oktober 2018

Blå Hallen, Stockholms stadshus 8 oktober 12.30-17.00

Konferensens moderatorer:
Miljöborgarrådet Katarina Luhr
Fredrik Berling
 
Konferensen inleds kl 12.30 med mingellunch och övergår sedan i korta seminarier, samtalstid, rundabordssamtal och kunskapsutbyte.

I år fokuserar vi på mat, shopping och resor - roliga saker som kan göras på nya och mer klimatsmarta sätt för att undvika att vår längtan efter omväxling leder till olösliga klimatproblem. Vi vet redan att många klimatpaktsmedlemmar sitter inne på lösningarna.


Ett fullständigt program kommer inom kort.
 
Evenemanget är kostnadsfritt.
Vid eventuellt förhinder, ber vi er avanmäla er i god tid eller lämna platsen till en kollega.
Personuppgifter
Personuppgifter
Företag/Organisation *
Förnamn *
Efternamn *
Titel *
E-post *
Mobil nr *
Vi är med i Klimatpakten
Vi är med i Klimatpakten
Jag önskar lunch 12.30-13.10 (vegansk mingeltallrik. Ingår)
Jag önskar lunch 12.30-13.10 (vegansk mingeltallrik. Ingår) *
Övriga upplysningar
Övriga upplysningar
Välkommen till Stockholms stadshus!
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GDPR
Miljö- och hälsoskyddsnämnden i Stockholms stad är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna bjuda in till och genomföra seminarier, utbildningar och andra evenemang som arrangeras av nämnden eller förvaltningen eller för att genomföra enkätundersökningar och sprida information om vår verksamhet. Läs gärna hela vår information om behandling av personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Där beskriver vi dina rättigheter och hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter.