Från och med 2018 sponsras landslaget av Puma vad gäller landslagskläder och Callaway gällande kepsar, bollar, bagar och handskar.

Följande regler gäller angående landslagskläder och annan utrustning. Dessa regler är viktiga att följa av respekt mot våra sponsorer och mot Svenska Golfförbundet (SGF).

Puma - landslagkläder
Viktigt att komma ihåg är att landslagskläderna är ett lån från SGF och du ska därför alltid vara beredd att överlämna utrustning till spelare som behöver kläder för uppdrag. Utrustningen ska därför vårdas och skötas (hela och rena) så att du med kort varsel kan lämna den ifrån dig.

Landslagskläder får endast användas vid läger, tävlingar och andra samlingar med landslaget. Vid dessa tillfällen är inga egna kombinationer tillåtna (ex egen keps). Utrustningen får inte användas vid annat tillfälle, till exempel på SGT, ET, Teen Tour mm. Undantaget från detta är truppspelare som får ha landslagskläder även vid egen träning och egna tävlingar. Dock gäller även här att egna kombinationer inte är tillåtna.

Se också till att du alltid har dina kläder hela och rena när du bär dem eftersom du är en länk i marknadsföringen av kläderna för sponsorn. Om du inte sköter eller förstör dina kläder genom ovarsamhet kan du bli skyldig att ersätta plaggen (byt därför inte ut dem vid matcher/tävlingar/mästerskap).

Om du har äldre landslagskläder (Adidas) får du inte lämna vidare/ge bort dem till någon annan. Klipp istället bort logon och lämna till textilåtervinning.

Callaway - övrig utrustning
När det gäller handskar och bollar sponsras landslaget av Callaway. Väljer du att inte använda Callawayprodukter ska du inte heller ta emot dessa.

Callaway gäller även för keps, mössa och pannband. Du kan inte kombinera landslagskläder med något annat märke.

Kom ihåg! När du representerar det svenska landslaget så representerar du inte bara dig själv, din klubb och din hemort - du representerar också ditt land. Det innebär att du är landslagsspelare från det att du lämnar din bostad tills du är tillbaka igen.

.
. *