Anmälan till prövning - för dig som inte är inskriven som studerande vid ungdomsgymnasiet

Det här formuläret fyller du i om du vill göra prövning. Prövningen vänder sig till dig som har betyget "F" eller saknar betyg i någon kurs. Du kan också höja redan godkända betyg genom prövningen.
Även du som anser dig ha kunskaper motsvarande gymnasiekursens centrala innehåll och kurskrav men som ännu inte påbörjat gymnasiestudier har möjlighet att ansöka om prövning via detta formulär.

Du som läser vid ungdomsgymnasiet ska inte söka via detta sökformulär utan via länken: https://karlstad.se/utbildning-och-barnomsorg/gymnasium/provning/


* = Obligatoriskt fält

Avgift för prövning eller studieintyg

Studerar du på Vuxenutbildningen i Karlstad och vill pröva i en icke godkänd kurs behöver du inte betala prövningsavgift.

Övriga sökande betalar en prövningsavgift på 500 kronor per kurs. Bekräftelse på inbetalad avgift ska skickas till provningvux@karlstad.se senast sista ansökningsdag. Annars behandlas inte din ansökan.

Namn
  Det finns lediga platser
1. Namn
Personnummer ÅÅÅÅMMDD-NNNN
  Det finns lediga platser
2. Personnummer ÅÅÅÅMMDD-NNNN
Adress
  Det finns lediga platser
3. Adress
Postnummer
  Det finns lediga platser
4. Postnummer
Ort
5. Ort
Telefon 1 (Ex. 000-00 00 00)
  Det finns lediga platser
6. Telefon 1 (Ex. 000-00 00 00)
E-post. OBS! Ange den e-postadress du använder varje dag. Bekräftelse och all information om prövningen skickas till den e-postadress som du fyller i här. Kontrollera därför noga att du skrivit rätt adress.
  Det finns lediga platser
7. E-post.
OBS! Ange den e-postadress du använder varje dag. Bekräftelse och all information om prövningen skickas till den e-postadress som du fyller i här. Kontrollera därför noga att du skrivit rätt adress.
E-post. Upprepa din e-postadress.
  Det finns lediga platser
8. E-post.
Upprepa din e-postadress.
Studerar du via vuxenutbildningen i karlstad idag?
9. Studerar du via vuxenutbildningen i karlstad idag?

Kurs 1

Välj en kurs som du vill göra prövning i. 

 

Välj den kurs du vill göra prövning i:
10. Välj den kurs du vill göra prövning i:
 

Kurs 2

Om du vill göra prövning i flera kurser: Välj den andra kursen du vill göra prövning i. 

Välj den kurs du vill göra prövning i:
11. Välj den kurs du vill göra prövning i:
 
Om du vill göra prövning i någon/några andra kurser än de som finns med i listan ovan, skriv in kursens/kursernas fullständiga namn i fältet nedanför. OBS! Vi erbjuder inte prövning i modersmål. Kontakta din studie- och yrkesvägledare om du behöver hjälp.
  Det finns lediga platser
12. Om du vill göra prövning i någon/några andra kurser än de som finns med i listan ovan, skriv in kursens/kursernas fullständiga namn i fältet nedanför. OBS! Vi erbjuder inte prövning i modersmål. Kontakta din studie- och yrkesvägledare om du behöver hjälp.
Jag är införstådd med att prövningsavgift ska vara betald innan sista ansökningsdatum och att jag då också senast måste ha skickat en kopia på kvitto till provningvux@karlstad.se, annars kommer inte min ansökan inte att behandlas.
13. Jag är införstådd med att prövningsavgift ska vara betald innan sista ansökningsdatum och att jag då också senast måste ha skickat en kopia på kvitto till provningvux@karlstad.se, annars kommer inte min ansökan inte att behandlas.
Har du behov av extra anpassningar?
14. Har du behov av extra anpassningar?