Välkommen till kommunens anmälningssida gällande sommarens simskola 2019

Anmälan kan göras fram till och med onsdagen den 1 maj 2019. Platsantalet är begränsat. Barn boende i andra kommuner har i mån av plats möjlighet att anmäla sig mellan 2 maj - 8 maj.

Avgift samt övrig information

  • Simskolan är kostnadsfri för barn boende i Skurups kommun som inte har påbörjat årskurs 4 i grundskolan (barn födda 2009 eller senare). För barn som går i årskurs 4 eller högre (födda 2008 eller tidigare) eller barn boende i andra kommuner är avgiften 465 kr för simskolan (nybörjarsimskola och simmärkesgrupp) och 155 kr för simlekskolan. Faktura skickas brevledes i maj-juni.
  • Det är endast tillåtet att boka max en tid, plats/barn under sommarens simskola.
  • Efter ni bokat får ni omgående en bekräftelse till den e-postadress ni uppger i anmälan, detta är en bekräftelse att ni har fått plats på sommarens simskola.
  • Var noga med att din e-post adress är korrekt eftersom alla besked skickas via e-post.
  • Om ni inte nyttjar er bokade tid tas en avgift om 465 kr gällande simskolan (nybörjarsimskola och simmärkesgrupp) och 155 kr för simlekskolan.

Läs mer om kriterierna gällande nybörjarsimskola, simmärkesgrupp och simlekskola på följande sida: Information om simlekskola, simmärkesgrupp och nybörjarsimskola

Uppgifter som registreras i databasen kommer att behandlas enligt PUL (Personuppgiftslagen).

Vilken kategori
Simmärkesgrupp (Krav på att kunna simma minst 50 meter på djupt vatten)   Det finns 19 lediga platser
Simlekskola (Plask & Lek)   Det finns 6 lediga platser
Nybörjarsimskola   Det finns 78 lediga platser
1. Vilken kategori *