Välkommen till
INSPIRATIONSKVÄLL
8 november 2018, 18.30-21:30. Mingel från 18:00.

Det är många som medverkar till att det sker positiv utveckling och förändring i vår vackra kommun. Det vill vi uppmuntra! Därför bjuder Valdemarsviks Kommun och Valdemarsviks Sparbank återigen in till en kväll som vi hoppas ska inspirera både företagare och anställda att fortsätta den gemensamma resan framåt.

Utmärkelser under eventet:

  • Årets företagare - delas ut av Företagarna
  • Årets tjänsteman - delas ut av Företagarna
  • En bra ung företagare - delas ut av Valdemarsviks Kommun
  • En bra ambassadör - delas ut av Valdemarsviks Turistförening

 

 

Föreläsare: Mark Levengood

Mark är författare, programledare och UNICEF-ambassadör. Han är född i USA och växte upp i Finland. På sin livsresa har han förstått vikten av att vara öppen för förändringar och förnyelse och det är ett ämne han föreläser om nu.

Aldrig tidigare har världen förändrats lika fort som den gör nu. Vår samtid bjuder på stora utmaningar men också enorma chanser för oss som individer. Sist och slutligen är det vår inställning och vårt mod som kommer att avgöra om vi dansar i baktakt med tillvaron eller om vi seglar glatt på förändringens vindar.”   

 

 
 

Moderator: Ellinor Persson

Ellinor leder oss genom kvällen som har spännande program med föreläsningar, nätverkande, mat och samvaro.

Ellinor blev utsedd till Årets talare 2013 och har vunnit "På spåret" inte mindre än två gånger (2004 & 2013). Ellinor har över tusen direktsändningar i radio och TV bakom sig. Hon började sin TV-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som "Vi i femman", "Sommarlov", "Kosmopol" och "Zapp". Därefter har Ellinor lett flertalet stora nöjesprogram och sportsändningar.

 

Du anmäler dig till Inspirationskvällen på nästa sida.