SmåLits bokmässa 2021 blir bokvägg

- rumsligt och digitalt

Start: Lördag 6 februari 

Kostnad: 100 kr

Sista ansökningsdatum: 31 oktober

Detta år anpassar vi bokmässan till en bokvägg på Jönköpings stadsbibliotek och en presentation av alla utställare på SmåLits hemsida. Vi fokuserar särskilt på författare, förlag och projekt som har lokal koppling. 

Du lämnar eller skickar in 10 exemplar av en bok till försäljning. Din yta på SmåLits bokvägg är ca 45x45 cm av ett hyllplan och betalningen sker till det swishnummer du anger. Om du istället har ett projekt att presentera, kan du lämna in tryckt material som ställs ut på motsvarande yta. 

Bokväggen finns kvar under hela februari månad på Jönköpings stadsbibliotek. SmåLits värdar finns på plats vid bokväggen under lördagen 6 februari, därefter är bokväggen obemannad. Du väljer om du vill hämta dina böcker eller låta dem stå kvar månaden ut. Eftersom vi behöver hålla avstånd kommer du som utställare inte kunna vara på plats vid bokväggen under detta SmåLit.  

En presentation av dig, din organisation och ditt verk kommer lyftas på SmåLits hemsida. Vi kommer behöva foto och text från dig.

Det finns viss möjlighet att arrangera eller medverka i programpunkter i samarbete med SmåLit. Scenprogrammet bokas under oktober.

 

 

KONTAKTUPPGIFTER
KONTAKTUPPGIFTER
UTSTÄLLARE
UTSTÄLLARE
Intresserad av att medverka i scenprogram eller förinspelade intervjusamtal.
Intresserad av att medverka i scenprogram eller förinspelade intervjusamtal.

Smålands litteraturfestival är politiskt och religiöst obunden. Vi står upp för värden som yttrande- och tryckfrihet, mångkultur, demokrati och allas lika värde. Vi förbehåller oss rätten att granska anmälningar och neka ansökningar som inte lever upp till festivalens grundvärderingar.

Betalning kommer att ske via Tickster. Information om hur du betalar och bekräftar din plats kommer skickas till dig via mail.

Enkätens namn: SmåLit bokmässa 2021
Startdatum: 15/10/2020