Vill du ha en mer hållbar livsstil men vet inte vart du ska börja? Hållbarhetsexperten och författaren Johanna Stål har svaren!

Den 3 december 19:00 bjuder vi in till en kostnadsfri digital inspirationsföreläsning på temat "Ett hållbart liv".

Bli en plusenergimänniska, lär känna dina grannar och tågsemestra. Förändring börjar med ett enda steg. Johanna Stål, chefredaktör för magasinet Camino och författare till boken Ett hållbart liv, har över 365 tips på steg att börja med.

Under en timme kommer Johanna dela med sig av sina 10 bästa tips för en mer hållbar planet. Därtill ger hon ingångar till hur man kan börja, vad som är mest effektivt att lägga sin energi på och kring hur man gör det roligare. Men att göra "rätt" är inte alltid så lätt. Därför pratar Johanna också om hinder och psykologiska barriärer för att agera hållbart, men ger även tips på hur vi kan nå igenom dessa, både på det personliga planet och på samhällsnivå.

 

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi med en Zoom-länk innan föreläsningen.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Hur fick du information omföreläsningen?
Hur fick du information omföreläsningen?

Information om behandling av personuppgifter

Energi- och klimatrådgivningen är en opartisk och kostnadsfri service för Jönköping, Mullsjö, Sävsjö, Habo och Vaggeryds kommuner.

Dina personuppgifter behandlas för att kunna genomföra och utvärdera seminariet. Utvärderingen kommer att genomföras med en enkät cirka 0-3 månader efter seminariet. Uppgifterna kommer dock bara att användas för angivet ändamål.

Hur Jönköpings kommun hanterar personuppgiter kan du läsa mer om här: https://www.jonkoping.se/kommunpolitik/kontaktaoss/hanteringavpersonuppgifter.4.2ab24ac71633ee7de901690.html