Äntligen är våren på väg!


Efter snö, kyla, slask och halka börjar vårens första knoppar komma fram. Ta dig tid att stanna upp och njuta av vårsol, snödroppar och tussilago.

Ett av våra nya verktyg är Orangino Work - en evidensbaserad metod för att skapa positiva dialoger i arbetsgrupper. Orangino Work hjälper till att bygga trygghet i teamet, ökar öppenhet och engagemang och får gruppens deltagare att reflektera och lära av varandra.

 

"Under våra träffar fick vi lära oss vara kreativa och att ha strukturerade dialoger. Vi hade ett öppet kommunikationsklimat i teamet, eftersom varje medarbetare fick komma till tals."


 

Utbildning i det Hälsofrämjande och effektiva ledarskapet

Nästa grupp i Ledarskapsutbildningen Hälsosamt och Effektivt Ledarskap, HEL, startar med introduktionsdag i augusti. Du har väl anmält dig? 

Läs mer här; Ledarskapsutbildning 2018

Välkommen med din anmälan!


Vad har du för utmaning framför dig? Finns det något nyårslöfte som ligger på hyllan och samlar damm? Ibland behöver man stöd på vägen, ibland en omstart. Vart är just du på väg? Och vad behöver just du för att komma dit? 

Att stanna upp och reflektera kan vara som att ge en feedback till sig själv.

 

- Är jag på rätt väg?

- Vad ska jag fortsätta med?

- Är det något jag ska sluta med?

- Vad är nästa steg och när tar jag tag i det?


Är det dags att boka en tid för samtal? Eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till på din arbetsplats och i din arbetsgrupp?

Behöver du inspiration så kan du läsa om några av våra referenser här.

Medarbetarcentrum har öppet alla helgfria vardagar info@medarbetarcentrum.se

 


Medarbetarcentrum Skaraborgsvägen 1 A, 506 30 Borås info@medarbetarcentrum.se