Aktuellt just nu


Save the date - Företagsambassadören är tillbaka!

Nu är arbetet i full gång med att planera 2016 års Företagsambassadör! Lägg redan nu in en markering i din kalender om att elever i årskurs 8 vill komma ut till ditt företag v 21 i slutet på maj! Det kan tyckas långt fram i tiden men som ni alla vet så går våren alltid galet fort. Konceptet kommer i stora drag att vara detsamma som 2015 men några småjusteringar kommer att göras i enlighet med önskemål ifrån förra omgången. I övrigt hoppas vi på att kunna följa upp den lyckade satsningen med ett minst lika bra arrangemang 2016.

 

Mer information kommer en bit in på det nya året, men som sagt lägg in eventet i din kalender redan nu!


Insamling av julklappar till ensamkommande flyktingbarn och nyanlända i Hylte kommun

Nedan följer en hälsning ifrån Anna Larsson ifrån Hylte Sport & Event där hon vill uppmana er alla att göra en god gärning i julens tecken:

"Hej på er alla!

Vi i Hylte Sport & Event vill gärna göra julen till en fin och välkomnade högtid för ensamkommande flytkingbarn och nyanlända.

Under hela december månad har vi samlat in julklappar i våra lokaler i AJ Företagshotell. Vi har kört insamlingar under våra Thorax pass men även haft öppna insamlingar för allmänheten.

Vi har fått ett mycket fint gensvar där bland annat Tiraholms fisk kommer att skänka lax som vi ska bjuda på under myset på Julafton. Vi har även en dialog med Coop gällande andra varor.

Nu vill vi skicka ut en hälsning till alla butiker, företag, restauranger mfl för att se om ni vill vara med och skänka något till vår insamling. Nedan följer lite förslag på vad man skulle kunna tänkas att donera:

Leksaker och träningskläder till alla åldrar (de kan vara använda men då självklart tvättade och i hyffsat bra skick), gärna urvuxna idrottsföreningars träningsoveraller.

Det går även bra att lämna in en inslagen julklapp, märk den då gärna med kön och ålder så att den kommer till rätt person.

Om du/ni vill skänka något så gäller följande:

Butik: Anna åker runt med en säck på fredag (i morgon) 18/12, önskar ni skänka något så maila Anna så kommer hon förbi.

Övriga företag: Önskar ni skänka något eller sponsra med en slant pengar så att vi kan köpa in mer mat, godis etc så hör av er till Annas mail.

Privatpersoner: Håll utkik på Hyltesportevent på Facebook där vi kontinuerligt annonserar när vi har öppna insamlingar.

Mailadress Anna: anna@hyltesportevent.se

Vi har mött ett fantastiskt stöd så här långt, det finns många varma hjärtan i Hylte kommun. Med denna insats hoppas vi kunna bidra till att tillsammans göra julafton minnesvärd för många fler!

Varma hälsningar ifrån Hylte Sport & Event via Anna Larsson!"


Evelina och Lena önskar god jul och gott nytt år!

Stort tack alla härliga företagare som vi har fått nöjet att arbeta med under året. Som vanligt går ett år i ett rasande tempo men vi har under året som gått genomfört ett flertal mycket lyckade arrangemang tillsammans.

Vi hoppas och vet redan nu att 2016 kommer att bjuda på ännu fler samarbeten, men tveka inte att kontakta oss om du har någon idé som skulle bidra med nytta och nöje för vårt näringsliv och våra invånare.

I morgon går vi på julledighet men är tillbaka igen den 11 januari, tills dess vill vi önska er en riktigt god jul och ett fantastiskt gott nytt år!

Varma hälsningar ifrån Evelina & Lena!Går det bra för ditt företag eller finns det någon särskild entreprenör som du vill att vi ska skriva om? Vi vill gärna lyfta positiva händelser som sker i Hylte kommuns näringsliv. Tveka inte att höra av dig till evelina.samuelsson@hylte.se med ditt tips!


Vi vill även påminna om att Hylte Näringsliv & Turism finns på Facebook och Instagram, gå gärna in där och "gilla" våra sidor för kontinuerliga uppdateringar om nyheter samt vad som sker i Hylte kommuns näringsliv.

Hylte Näringsliv på Facebook

Hylte Turism hittar du på Instagram under #upplevhylte samt Facebook

Vänliga hälsningar

Evelina Samuelsson, Näringslivsutvecklare
Telefon: 073-371 83 53
Mail: evelina.samuelsson@hylte.se 


Lena Hagman-Bogren, Tursitkoordinator
Telefon: 073-371 82 14
Mail: lena.hagman-bogren@hylte.se