Aktuellt just nu


Fanny Pettersson - vikarie under Evelinas föräldraledighet

I början på maj kommer Evelina att gå på föräldraledighet och det är nu klart att det blir Fanny Pettersson som blir hennes ersättare under det dryga året som hon kommer att vara borta.

 

Nedan hittar ni en liten hälsning ifrån Fanny:

"Hej!
Jag är en tjej på 28 år som är uppväxt i Holsljunga, en landsbygdsort ca en timme från Hyltebruk. Jag har tidigare arbetat inom servicesektorn, restaurangbranschen och besöksnäringen. År 2015 tog jag min kandidatexamen i Östersund som kulturgeograf med turisminriktning för att sedan arbeta som turistkommunikatör för Borås Stad. 

Egenskaper som karaktäriserar mig när jag arbetar är att jag är driven och duktig på att organisera aktiviteter och projekt. På fritiden umgås jag helst med nära och kära och åker gärna till utflyktsmål och sevärdheter inom kultur och natur. I sommar är en kanottur längs med Nissan redan inplanerad i tankarna. Jag ser fram emot att börja jobba i Hylte eftersom jag tycker det är en vacker kommun med mycket natur men även kultur. Det är en plats med stor utvecklingspotential och jag ser nu fram emot att träffa alla verksamma företagare, eldsjälar och kollegor inför det kommande året."

Fanny tillträder den 4 april.

Vi önskar dig varmt välkommen i gänget!


Välkommen på kick off för Destination Halland 2020

Det har blivit dags för en officiell avspark för projektet Destination Halland 2020

Vi vill gärna fira med dig som arbetar inom besöksnäringen i Halland. Tillsammans har vi en otroligt spännande resa framför oss – nämligen att stärka besöksnäringens utveckling i Halland.

Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och fira startskottet för besöksnäringens utveckling i Halland. Kom och ta del av nyttig information och passa på att nätverka med andra kollegor!

När: Den 22 april kl. 13-16
Var: Hotell Arena Vesterhavet, Falkenberg

Anmäl dig här senast den 15 april

Varmt välkomna!

För mer information om Destination Halland 2020 klicka här


Turista Hemma 2016

Ta chansen att visa upp din verksamhet för nya besökare och stamkunder under nationaldagshelgen! Ett 20-tal företag har redan anmält sig till aktiviteten - visst ska även ni vara med?

Vad ska jag göra för att vara med?

För att vara med i årets folder och på www.hylte.se ska du senast den 6 april inkommit med följande information till lena.hagman-bogren@hylte.se

* Ditt företagsnamn
* Adress
* Tfn
* Webbadress
* Dina öppettider den 5-6 juni
* Vilka särskilda erbjudande/aktiviteter som erbjuds på årets Turista Hemma dagar hos din verksamhet

Det är kostnadsfritt att vara med på Turista Hemma aktiviteten, som är ett samarbete mellan Hylte kommun och dess besöksnäringsföretag.

 


Aktuella stöd att söka för dig som företagare hos ALMI Företagspartner

Just nu finns det en mängd olika stöd att söka via ALMI Företagspartner, kanske passar någon av nedan listade just ditt företag?


* Utvecklingscheckar

* FoU-Checkar

* Innovationscheckar

* Förstudiemedel

* Affärsutvecklingscheckar

 

Mer information om respektive stöd hittar du här


Du har väl inte glömt att nyttja Timbanken?

Timbanken är Region Hallands och kommunernas affärsutvecklarstöd för dig som vill utveckla ditt företag eller planerar att starta ett. När du öppnar konto i Timbanken får du tillgång till fem timmars kostnadsfri rådgivning under året inom följande områden.

Affärsplan och Affärsstrategi
Ekonomi
Juridik
Marknad och Sälj
Ledning
Personal och Organisationsutveckling
Produkt-/tjänsteutveckling
Import/Export

Rådgivningen och konsulthjälpen inom varje område utförs av 30 kvalificerade konsulter och specialister som valts ut och upphandlats av Region Halland.

Läs mer och anmäl dig här


Går det bra för ditt företag eller finns det någon särskild entreprenör som du vill att vi ska skriva om? Vi vill gärna lyfta positiva händelser som sker i Hylte kommuns näringsliv. Tveka inte att höra av dig till evelina.samuelsson@hylte.se med ditt tips!


Vi vill även påminna om att Hylte Näringsliv & Turism finns på Facebook och Instagram, gå gärna in där och "gilla" våra sidor för kontinuerliga uppdateringar om nyheter samt vad som sker i Hylte kommuns näringsliv.

Hylte Näringsliv på Facebook

Hylte Turism hittar du på Instagram under #upplevhylte samt Facebook

Vänliga hälsningar

Evelina Samuelsson, Näringslivsutvecklare
Telefon: 073-371 83 53
Mail: evelina.samuelsson@hylte.se 


Lena Hagman-Bogren, Turistkoordinator
Telefon: 073-371 82 14
Mail: lena.hagman-bogren@hylte.se