Aktuellt just nu


Har ni anmält er medverkan i Företagsambassadören? Vi behöver få in er anmälan nu den 23 februari!

Nu är det dags att knyta kontakt med elever och visa upp företaget. Ge eleverna ökad kunskap om vilka yrkesroller, företag och jobbmöjligheter det finns i Hylte kommun. Företagsambassadören har bidragit till att allt fler ungdomar söker sig till utbildningar inom tillverkning. Nu har ni en möjlighet att bidra till framtidens kompetensförsörjning. Anmäl företagets medverkan här! 

 


Företagsfrukost på Charlottenlund

Smarrig frukostbuffé hos nya ägarna på Charlottenlund 17 mars kl. 08.30-10.30.

Kom och lyssna till Einar Gudmundsson VD på Rejmes Halland, berätta hur de har lyckats att öka kundnöjdheten inom bilförsäljningen. Charlottenlunds nya ägare delar med sig av sina visioner för verksamheten. Linnea Peterson ordförande för Företagarna informerar om Företagarna och ta del av senaste nytt från Hylte Näringsliv.

Anmäl dig till frukosten! Varmt välkomna önskar Styrelsen Företagarna Hylte och Hylte Näringsliv.

IP Only bjuder in till informationsträff om fiber

IP Only bjuder in företag till ett informationsmöte om företagsutbyggnaden. Den 13:e mars kl. 13:00. Plats: Hörsalen i Centrumhuset,  Fabriksgatan 1a, Hyltebruk.

 

Samarbete mellan Hylte och IP-Only har inneburit att kommunen är en av de mest fibertäta i Sverige. På ett år har Hylte gått från 8 procent till 80 procent fibertäckning när det gäller hushållen. Nu siktar kommunen och IP-Only på företagen. Företagssatsningen innebär att över 300 företag i kommunens tätorter kommer att erbjudas fiberanslutning under mars månad.

Läs mer om fiberutbyggnaden i kommunen. 

 

Kontakt IP Only:

Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter,  

070-870 00 60.

E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

 

Läs mer här om IP Only och hur du ansluter dig!   

Hylte AwardParty "guld och gröna skogar "

 

Boka era biljetter redan nu till Award Partyt på Brännö Folkets Park, lördagen den 22 april kl. 18.30 2017. 

Missa inte årets fest för företagare! Den 24 april på Brännögård arrangerar Företagarna Hylte ett Award Party för att hylla alla fantastiska entreprenörer i kommunen! Alla företag bjuds in till en underhållande kväll där ett antal priser kommer att delas ut under kvällen.

För mer information om kvällen, biljettpriser, samt om du önskar att vara sponsor. Klicka vidare dig via denna länk!  

HYLTESLINGAN - en reseanledning för cykelturister

Suzanne Gadd har tillträtt som projektledare för området Affärsutveckling av cykelleden Hylteslingan, inom projektet Destination Halland 2020.

Syftet är att berörda företag skall bli mobiliserade att möta cykelturister utifrån deras behov och önskemål. Detta kan leda till tillväxt för företagen genom att utveckla sina produkter, tjänster och paket mot målgruppen, men framförallt genom att samverka med andra företag. Suzanne har en god insyn och erfarenhet av småföretagarnas villkor med sin bakgrund som skattejurist, bankdirektör och näringslivschef. Hon följer cykelturismens utveckling nära som cyklist, samt är ordförande för Hallands Cykelförbund och cykelklubben Wano i Varberg. Projektet sträcker sig fram till den 15 april 2017.

Hylte Konst- och hantverksrunda 2017

För tredje året i rad erbjuder Hyltes konst och hantverkare en långhelg i kulturens tecken!

Öppna ateljéer, verkstäder och gallerier för visning.

Öppet kl. 11:00 - 17:00 hela påskhelgen!

 

Folder med aktörer och karta kommer att publiceras på www.hylte.se/turism under mars månad.


Går det bra för ditt företag eller finns det någon särskild entreprenör som du vill att vi ska skriva om? Vi vill gärna lyfta positiva händelser som sker i Hylte kommuns näringsliv. Tveka inte att höra av dig till fanny.pettersson@hylte.se med ditt tips!


Vi vill även påminna om att Hylte Näringsliv & Turism finns på Facebook och Instagram, gå gärna in där och "gilla" våra sidor för kontinuerliga uppdateringar om nyheter samt vad som sker i Hylte kommuns näringsliv.

Hylte Näringsliv på Facebook

Hylte Turism hittar du på Instagram under #upplevhylte samt Facebook

Vänliga hälsningar

Fanny Pettersson, Näringslivsutvecklare
Telefon: 073-371 83 53
Mail: fanny.pettersson@hylte.se 


Lena Hagman-Bogren, Tursitkoordinator
Telefon: 073-371 82 14
Mail: lena.hagman-bogren@hylte.se